Schilderen met Gary Jenkins

On 07/10/2013 by Bryan Rietman

 

Twee stillevens en een klein zelfportretje zijn de oogst van afgelopen dagen. Ondanks dat ik bloemstillevens meestal  ‘zum kotsen’ vind ben ik toch blij dat ik het onderwerp op een schilderwaardige manier heb getackeld. Nu zo snel mogelijk een volle baard laten staan en kapitein IGLO zijn kapteinspet ontfutselen. Bij omroep MAX zouden ze het verschil niet zien!

Na het schilderen van deze stillevens en het bijbehorende ‘in foetushouding huilen met de douchekop op je gericht’ om het vieze gevoel van je af te wassen, ben ik bezig gegaan met een zelfportretje. In wat snelle toetsen heb ik met een beperkt palet toch aardig mijn beeltenis weten te vangen.

Till next time!

Gary Jenkins

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu