Noch vlees noch vis

On 29/05/2012 by Bryan Rietman

 

 

 

Na een drukbezochte opening bij museum de Buitenplaats in Eelde ben ik langzaamaan weer in mijn werkritme gekomen, dat wil zeggen ik ben weer druk in de weer met panelen, verf en penseel. Hierboven twee nieuwe werken en een werkje dat jullie misschien wel herkennen, het is namelijk een werkje van een paar jaar geleden. Een werkje (vlees) die ik jammer genoeg over moest schilderen aangezien ik deze destijds te vroeg heb laten inlijsten. De verf was nog niet helemaal droog en is aan de lijst gaan plakken, resultaat… losgebroken verf op de stukken waar de lijst zich bevond. Gelukkig is het schilderijtje na fors ingrijpen van moi beter dan voorheen! Nu maar even goed laten doordrogen en dan een retoucheervernisje eroverheen. Het bosje sprotjes en de uien zijn nog niet helemaal klaar maar zijn al wel een heel eind op de goede weg, nog één schildersessie en ik hoop deze klaar te hebben.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu