Cursistenexpositie CREA 2014

On 10/04/2014 by Bryan Rietman

 

Trots als een pauw was ik afgelopen zondag, op de eerste expositie waaraan ik als docent mijn steentje heb bijgedragen. De cursistenexpositie 2014 bied een goed beeld van de verscheidenheid bij CREA. Naast schilderijen waren er beelden, foto’s, textiel keramiek, sieraden en ruimtelijk werk. Op de foto’s hierboven een kleine impressie van waar mijn cursisten de afgelopen 10 lessen ‘Klassieke schildertechnieken’ druk mee in de weer zijn geweest. Omdat het op de zondag zelf behoorlijk druk was en ik uiteraard mijn fototoestel vergeten ben moeten jullie op de foto van vandaag de massa publiek er maar bij denken.

Bovenste rij v.l.n.r.;  Anda Witsenburg, Manja Giskes-Geers, Henk Uitslag, Jos Tempelman.

Onderste rij v.l.n.r.;  Hennie Verbeek, Henk Rensink, Annemarie van Zuilekom, Gerrie Zantinge.

De expositie is nog te zien tot en met 18 april bij CREA in Hengelo (Ov).

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu