Betere schilder dan fotograaf

On 24/09/2015 by Bryan Rietman

 

Ik blijf het een lastig taakje vinden om foto’s van mijn werk te maken. Zelf met toon en kleur waaiers en speciale instellingen krijg ik de kleuren zelden zo intens als het origineel. Toch maar eens een professional in de armen nemen om me hierbij te helpen, ieder zijn vak denk ik maar zo.

Hoewel ik dus niet helemaal tevreden ben met de foto’s, toch post ik ze bij deze. Ik vind overigens ook dat als je echt een schilderij wilt kunnen beoordelen je er recht voor moet staan, kun je de verfhuid ook vele malen beter zien…

Met andere woorden, ga eens naar een expositie of maak een afspraak met mij of een collega voor een atelierbezoek!

De koffie staat altijd klaar…

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu